Hodnocení obchodu

5,0 8 hodnocení
Přidat hodnocení
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MD Avatar autora Martina Dedková | 30.11.2019
Jsem velice spokojená, mohu jen doporučit. Čajová směs Antistres je úžasná a chuťově výborná. Měla jsem problémy se spaním a po dvou dnech pití čaje, jsem spala jak zabitá.
P Avatar autora Pája | 8.11.2019
Měla jsem tu čest a mohla vyzkoušet ceremoniální matchu. Matcha je výborná, má jemnou chuť a krásně zelenou barvu. Pochvala patří i krabičce, která je moc příjemná na dotyk :) Matchu tedy vřele doporučuji (nejen mlsným jazýčkům)...
NT Avatar autora Nela Tymichova | 23.10.2019
Můžu jen doporučit, čaje jsou chutově vynikající, a nejen to, jejich účinky jsou skvělé.
S Avatar autora Simona | 22.10.2019
Můžu jen doporučit. Líbí se mi individuální přístup, kdy se mi značka Brendion věnuje, při sestaveni nejlepsiho čaje pro mé užití. Nejprve mě zaujala myšlenka firmy, proto jsem je zkusila oslovit. Nezklamali svym přístupem a čaj na miru splnil co jsem očekávala. Díky, těším se na další chutě a úžasné prožitky s vaším čajem.
D Avatar autora David | 22.10.2019
Vyborné produkty. Konečně něco co funguje. Diky!
P Avatar autora Pavel S. | 20.10.2019
Není potřeba nijak dochucovat nebo nedej bože sladit. Úžasná silná chuť, příjemné plné aroma a co se účinků týče, každý si přijde na své podle individuální potřeby.. A v neposlední řadě perfektní a vstřícná komunikace. Doporučuji.
K Avatar autora Karolína | 19.10.2019
Sypaný čaj koncentrace má skvělou chuť a je nasládlý takže není potřeba sladit a dodá energii. Matcha tea mi chutná o chlup více a o proti jiným prodejcům je opravdu kvalitní a silný. Čaje mohu jen doporučit.
DW Avatar autora Dominik Wagner | 26.4.2019
Skvělá chuť a především účinek. Po dlouhodobém používání čaje se cítím plný energie.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 8

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.